Calendarul sărbătorilor legale în 2021.

Sărbătorile legale în România sunt zilele declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, altele decât zilele de weekend.

Citește

Ești contabil?

Vino alături de noi! Noi îți aducem clienți noi.
Și tu poți da ofertă într-un minut. Aici sunt cei mai buni profesioniști
Interviu cu 	Oana Alexandru
26.11.2020
Iată un nou interviu, de data aceasta am avut onoarea să stăm de vorbă în mod virtual cu Oana Alexandru , care ne vorbește despre începutul carierei sale, despre domeniul contabilității și despre munca ambițioasă care a adus-o unde și-a propus! Haideți să o urmărim!
Află cum te ajută tehnologia la automatizarea verificărilor contabile
12.11.2020
Rapoartele contabile corecte și verificate sunt o prioritate pentru orice contabil sau firmă de contabilitate care iși dorește să ofere servicii de calitate, insă din cauza schimbarilor legislative continue și a birocrației excesive, timpul dedicat verificărilor este din ce in ce mai redus. Astfel crește riscul de a avea rapoarte contabile eronate, de a transmite infomații gresite către autoritațile statului și implicit de a avea clienți nemulțumiți.
Interviu cu 	Deaconu Sorina
10.11.2020
"Contabilitatea este știința și arta gestionarii eficiente a oricărui business, în contabilitate este necesară  asigurarea echilibrului atât din punct de vedere contabil cât și din punct de vedere financiar. Această știință s-a potrivit perfect cu valorile mele umane legate de un simț “ascuțit” al realității, logicii și echilibrului, sub toate formele lui." -spune Deaconu Sorina, expert contabil. Haideți să citim interviul!
Interviu cu 	Flori David, expert-contabil
29.09.2020
"Contabilitatea este o artă, care trebuie înțeleasă ca atare" -spune Flori David, expert contabil. Haideți să citim interviul!
Interviu cu 	Isabela Covei, expert-contabil la firma YZA TOTAL Accounting SRL
22.10.2020
„Încă din copilărie am crescut cu deviza că „Nu există nu pot, ci există nu vreau” și situațiile întâlnite în viață m-au făcut să înțeleg că atunci când nu vrei să faci un lucru, chiar nu poți să-l faci. Ambiția este o calitate pentru mine și din acest motiv am ales să pot, sau să încerc să pot să-mi ajut clienții, pentru a găsi soluția cea mai bună în rezolvarea problemelor lor în domeniul economic. ”-spune Isabela Covei, expert contabil. Haideți să citim interviul!
Interviu cu Ciprian Petrescu, expert contabil.
20.08.2020
Am avut onoarea de a sta de vorbă cu Ciprian Petrescu, expert contabil, care ne-a vorbit despre începuturile carierei sale și despre domeniul contabilității, dar și despre cele mai importante momente din carieră și cum ar arăta relația ideală dintre contabil și client. Haideți să urmărim acest interviu!
Interviu cu Simona Rus de la Better Finance SRL
07.08.2020
Iată un nou interviu, de data aceasta am avut onoarea să stăm de vorbă în mod virtual cu Simona Rus, care ne vorbește despre începutul carierei sale, despre domeniul contabilității și despre munca ambițioasă care a adus-o unde și-a propus! Haideți să o urmărim!
 
 
 
eu-logos
speed-logo
Proiect finanțat din
Fondul Social European
prin Programul Operațional Capital Uman
(POCU 2014-2020)