Interviu cu Ciprian Petrescu, expert contabil.

Am avut onoarea de a sta de vorbă cu Ciprian Petrescu, expert contabil, care ne-a vorbit despre începuturile carierei sale și despre domeniul contabilității, dar și despre cele mai importante momente din...

Citește

Ești contabil?

Vino alături de noi! Noi îți aducem clienți noi.
Și tu poți da ofertă într-un minut. Aici sunt cei mai buni profesioniști
Interviu cu Simona Rus de la Better Finance SRL
07.08.2020
Iată un nou interviu, de data aceasta am avut onoarea să stăm de vorbă în mod virtual cu Simona Rus, care ne vorbește despre începutul carierei sale, despre domeniul contabilității și despre munca ambițioasă care a adus-o unde și-a propus! Haideți să o urmărim!
Interviu cu Caramilea Marian, contabil și auditor financiar.
09.07.2020
Am avut onoarea de a sta de vorbă cu Caramilea Marian, contabil și auditor financiar, care ne-a vorbit despre începuturile carierei sale și despre domeniul contabilității, dar și despre cele mai importante momente din carieră și cum ar arăta relația ideală dintre contabil și client. Haideți să urmărim acest interviu!
Interviu cu ICHIM MARTA, expert contabil.
25.06.2020
Iată un nou interviu, de data aceasta am avut onoarea să stăm de vorbă în mod virtual cu ICHIM MARTA , expert contabil, care ne vorbește despre începutul carierei sale, despre domeniul contabilității și despre munca ambițioasă care a adus-o unde și-a propus! Haideți să o urmărim!
Interviu cu MOISE ANCA, expert contabil și evaluator economic și financiar al întreprinderii CECCAR
18.06.2020
Iată un nou interviu, de data aceasta am avut onoarea să stăm de vorbă în mod virtual cu MOISE ANCA, expert contabil,Inspector Resurse Umane, Evaluator economic și financiar al întreprinderii CECCAR și Economist licențiat , care ne vorbește despre greutățile de început de drum dar și despre munca ambițioasă care a adus-o unde și-a propus! Haideți să o urmărim!
Cloud... și în contabilitate - Articol scris de Dorotheea Mizu
11.06.2020
De mult timp mi-au atras atenția comentariile de pe diverse grupuri cu profil de contabilitate privind softul e-Tigris: că are baza de date în Cloud, că e fain, are suport tehnic bun, verifică partenerii în vederea întocmirii corecte a declarației 394, acum și cu declarațiile pentru casele de marcat (AMEF) A4200 din nou cu recenzii bune.
Fără durere și pierderi: 5 sfaturi pentru cei care au hotărât să-și treacă contabilitatea pe online
04.06.2020
Să ridice mâna sus cei care cred că venit timpul să tehnologizăm și contabilitatea. Suntem în același gând! Odată cu carantina și criza, majoritatea afacerilor mici și mari au migrat pe Online, cu tot cu facturi și rapoarte. Ne mutăm și noi, contabilii, aici?
Interviu cu Alin Trandafirescu de la ContaRoom
29.05.2020
Am avut onoarea de a sta de vorbă cu Alin Trandafirescu contabil la ContaRoom și care care ne vorbește despre greutățile de început de drum dar și despre munca ambițioasă care a adus-o unde și-a propus! Haideți să o urmărim!
 
 
 
Proiect finanțat din
Fondul Social European
prin Programul Operațional Capital Uman
(POCU 2014-2020)